Over Happy Food

14 augustus 2014 opende De Eetwinkel van Carlos en Thorsten zijn deuren aan de Honigmannstraat in Heerlen. Na ruim 20 jaar in het familiebedrijf van zijn vader te hebben gewerkt vond Carlos het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ondanks dat hij het marktleven met veel passie en overgave deed vond hij dat er meer uit gehaald kon worden.

Happy Food Heerlen: Smoothies, Fruit, Brood

Al vanaf zijn jeugd was Carlos gefascineerd door gezondheid. Niet alleen fysiek maar ook geestelijk en mentaal. Jarenlang heeft hij zich verdiept in gezonde voeding, verschillende opleidingen gevolgd hierin en 5 jaar lang heeft hij met succes zijn yogaschool gevoerd onder de naam “Yoga Surya”.

Lekker eten en koken was en is zijn passie. Doordat hij veel werkte, studeerde en onderweg was, had hij weinig tijd om te koken of om zijn maaltijden te bereiden. Was hij in de grotere steden dan was er voldoende keus in gezondere voeding maar eenmaal terug in Heerlen was het arme troef. Om een gezonde maaltijd te scoren moest je heel wat zoekwerk doen en dan nog was het maar behelpen. Ook groene smoothies en verse groente en fruitsappen uit de slowjuicer waren hier niet te vinden. Ja, smoothies krijg je tegenwoordig overal, maar dat zijn meestal siropen met wat diepvriesfruit of fruitsap uit een pak (met veel toegevoegde suikers) en een beetje fruit. Zelf maken was dus een noodzaak. Omdat hier in Heerlen geen aanbod was, besloot hij om zelf een zaak te beginnen waarin dit alles verkocht zou worden. Eigenlijk geboren uit eigenbelang ?. Zo kon hij de hele dag bezig zijn met zijn passie: gezonde en lekkere voeding en hoefde hij geen zoektocht te maken om tevergeefs zonder een gezonde maaltijd thuis te komen.

Juni 2015 besloten Carlos en Thorsten om de zaak niet verder gezamenlijk te blijven voeren. Thorsten wilde graag naar het Noorden om daar verder te gaan met zijn passie en Carlos wilde graag de Eetwinkel blijven voeren. Omdat Thorsten niet langer deel uitmaakte van het concept, besloot Carlos de naam te veranderen in “Happy Food”, healthy food, healthy life. Geheel gestoken in een nieuwe naam, nieuw logo, nieuwe kleur en een nieuw concept, is het succes van de Eetwinkel nu overgeslagen naar Happy Food. Na slechts een jaar is Happy Food uitgegroeid tot een begrip in Heerlen en ver daar buiten. Zo staat Happy Food bekend om de beste smoothies van Heerlen, de lekkerste verse salades en maaltijden en de overheerlijke zelfgebakken suikervrije en glutenvrije versnaperingen. Ook voor verantwoord en beter dan biologisch vlees kan je bij Happy Food terecht. Happy Food is een groot succes en elke dag raken meer en meer mensen vertrouwd met onze producten.

Happy Food Heerlen: Smoothies, Fruit, Brood

Is je interesse gewekt? Kom dan zeker naar Happy Food. De perfecte plek voor een echt gezonde smoothie in de lunchpauze, een heerlijke salade of om gezellig een gezonde lunch te nuttigen in de sfeervol ingerichte eetgelegenheid. Ook voor lekkere en gezonde snacks zijn wij uniek in Heerlen. Eenmaal van onze producten geproefd, wil je niet anders meer! Dat gezond zo lekker kan zijn is een veel gehoorde opmerking!

Tot snel bij Happy Food!